1. Fijnstofmeting in jouw garage, wat weet jij hierover?
 2. Hoe bereken je de premie voor je autoverzekering?
 3. Kiezen voor een goedkope laadkabel elektrische auto?
 4. De populairste Lexus occasions
 5. Jouw bedrijfsauto goed verzekeren
 6. Waarop letten bij het boeken van een parkeerplaats op de luchthaven?
 7. Wil je snel iets vervoeren? Kies dan de juiste koerierdienst!
 8. Nog beter je wagenparkbudget beheren? Het kan met shortlease!
 9. Een auto zakelijk leasen? Kies de meest efficiënte vorm van leasing!
 10. Het D-rijbewijs, wat moet je weten?
 11. Scooter in Flevoland kopen
 12. Het opzeggen van een ANWB abonnement
 13. Hoe beïnvloedt de kilometerstand de inruilwaarde van je motor?
 14. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een autoverzekering?
 15. Ga je een auto importeren? Hier moet je rekening mee houden!
 16. Fleetmanagement op zijn best, hoe realiseer jij dit?
 17. Kies je voor een nieuwe of tweedehands auto?
 18. Waar moet je op letten bij het kopen van een motor?
 19. Wat moet je weten voor je een auto of motor gaat importeren
 20. Herstellen van schade aan auto’s
 21. Wat zijn de verschillen tussen Nederlandse en buitenlandse taxi’s?
 22. Is doorrijden met een kapotte voorruit gevaarlijk?
 23. Ferrari, vlotte auto’s voor fanatieke autoliefhebbers
 24. Hoe blijven mijn velgen in topconditie?
 25. Hoe verdient de formule 1 geld?
 26. Waarom je nog niet moet investeren in een elektrische auto
 27. Tesla, het merk dat de auto-industrie veranderde
 28. Wat zijn de top elektrische auto’s van 2021 en 2022?
 29. Wat je kunt doen tegen doffe koplampen
 30. BMW: Van toen naar nu
 31. Waarom zijn formule 1 autos zo duur?
 32. De voordelen van een elektrische auto
 33. Hoe schaf je een auto aan?
 34. Hoe houd je je auto makkelijk schoon?
 35. Wat zijn de verschillen tussen de verschillende Formule klasses?
De populairste Lexus occasions

Als automobilist ben je niet alleen op zoek naar comfort, maar ook naar goede en betrouwbare prestaties van de auto die je wilt kopen. Zeker als je vaak op de weg zit. En natuurlijk wil je wel aan komen rijden in een blikvanger. Een mooie wagen, die dus niet alleen lekker rijdt, maar ook de hoofden van voorbijgangers laat draaien. Daarom is een Lexus absoluut de overweging waard! Lexus staat voor innovatie, prestaties en comfort. Dat autorijden een stuk plezierig maakt! Helaas is Lexus niet het goedkoopste automerk dat er bestaat, maar een Lexus occasion zou zomaar eens binnen jouw budget kunnen passen!

Wat is een Lexus occasion?

Een Lexus occasion is simpel uitgelegd een tweedehands exemplaar van een model, zoals de Lexus IS 300, Lexus GS en Lexus NX. De auto staat al op kenteken en heeft in de regel al een aantal kilometers op de teller staan. Dat zorgt ervoor dat de prijs aanzienlijk is gedaald ten opzichte van de nieuwprijs. Terwijl je toch een goede, comfortabele en bovenal betrouwbare auto rijdt. Dealers spenderen veel aandacht aan het rijklaar maken van de occasion. Zodat jij als de nieuwe eigenaar niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Sowieso is het altijd goed om te controleren of de auto een NAP (Nationale Auto Pas) heeft en of de dealer is aangesloten bij de BOVAG-organisatie.

Lexus GS brengt luxe, innovatie en prestaties samen

De Lexus GS is een luxueuzere vierdeurs sedan, die wordt gezien als een auto in de hogere middenklasse van de Japanse autofabrikant. De Lexus GS 300h werd in 2012 geïntroduceerd en de meeste occasions zijn dan ook 2012 of 2013 gebouwd. Bij de Lexus GS komen luxe, innovaties en prestaties samen, want deze wagen beschikt over een luxueus interieur met lederen bekleding, navigatiesysteem met Bluetooth en uitgebreide mediaspeler en een krachtige zescilinder motor. Dat maakt het hybride model en zeer comfortabele en betrouwbare Lexus auto voor zowel de fanatieke weggebruiker als de zondagsrijder. De Lexus GS occasions zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar, zoals de Luxury Line, Business Line, F Sport Line en President Line.

Lexus NX vol met innovaties en luxe

De automobilist die net een stapje hoger wilt gaan dan met de Lexus GS, doet er goed aan om eens een proefrit te maken in de Lexus NX. Een hybride cross-over vol innovaties en luxe voor de meest ideale rit. De Lexus NX is ook door meerdere autoriteiten op het gebied van personenwagens bestempeld als de beste hybride auto. Naast het luxueuze interieur met lederen bekleding en een uitgebreid navigatiesysteem, beschikt de Lexus NX ook over stoelverwarming, brake assist en Lane assist. Veiligheid staat dan ook voorop bij de Japanse autofabrikant en voegt intuïtieve techniek toe aan de wagen, die de automobilist tijdens de rit op verschillende gebieden de juiste ondersteuning biedt. Met de betrouwbare Lexus NX kies je dan ook voor een auto, die een zorgeloze rit garandeert. Ook de Lexus NX occasions zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals de Luxury Line, Business Line, F Sport Line en President Line.

Ervaar het zelf!

Als je nog niet overtuigt bent van het feit dat een Lexus auto zeker een meerwaarde biedt ten opzichte van andere occasions, dan is het advies om een proefrit te reserveren en het rijcomfort en de luxe zelf te ervaren. Bij welbekende en bij de BOVAG-organisatie aangesloten dealers heten zij je van harte welkom om de techniek van Lexus zelf te ervaren!