1. Fijnstofmeting in jouw garage, wat weet jij hierover?
 2. Hoe bereken je de premie voor je autoverzekering?
 3. Kiezen voor een goedkope laadkabel elektrische auto?
 4. De populairste Lexus occasions
 5. Jouw bedrijfsauto goed verzekeren
 6. Waarop letten bij het boeken van een parkeerplaats op de luchthaven?
 7. Wil je snel iets vervoeren? Kies dan de juiste koerierdienst!
 8. Nog beter je wagenparkbudget beheren? Het kan met shortlease!
 9. Een auto zakelijk leasen? Kies de meest efficiënte vorm van leasing!
 10. Het D-rijbewijs, wat moet je weten?
 11. Scooter in Flevoland kopen
 12. Het opzeggen van een ANWB abonnement
 13. Hoe beïnvloedt de kilometerstand de inruilwaarde van je motor?
 14. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een autoverzekering?
 15. Ga je een auto importeren? Hier moet je rekening mee houden!
 16. Fleetmanagement op zijn best, hoe realiseer jij dit?
 17. Kies je voor een nieuwe of tweedehands auto?
 18. Waar moet je op letten bij het kopen van een motor?
 19. Wat moet je weten voor je een auto of motor gaat importeren
 20. Herstellen van schade aan auto’s
 21. Wat zijn de verschillen tussen Nederlandse en buitenlandse taxi’s?
 22. Is doorrijden met een kapotte voorruit gevaarlijk?
 23. Ferrari, vlotte auto’s voor fanatieke autoliefhebbers
 24. Hoe blijven mijn velgen in topconditie?
 25. Hoe verdient de formule 1 geld?
 26. Waarom je nog niet moet investeren in een elektrische auto
 27. Tesla, het merk dat de auto-industrie veranderde
 28. Wat zijn de top elektrische auto’s van 2021 en 2022?
 29. Wat je kunt doen tegen doffe koplampen
 30. BMW: Van toen naar nu
 31. Waarom zijn formule 1 autos zo duur?
 32. De voordelen van een elektrische auto
 33. Hoe schaf je een auto aan?
 34. Hoe houd je je auto makkelijk schoon?
 35. Wat zijn de verschillen tussen de verschillende Formule klasses?
Waarop letten bij het boeken van een parkeerplaats op de luchthaven?

Je wagen nabij een luchthaven achterlaten is niet altijd zo eenvoudig. Welke aanbieder van parkeerplaatsen kies jij? Niemand betaalt graag te veel en iedereen wil een perfecte service. Je werkt bijvoorbeeld in Duitsland en komt regelmatig naar je thuisadres in Nederland. Daarbij wil je bijvoorbeeld je wagen parkeren Weeze Airport. Of je gaat op vakantie en je wil je wagen parkeren Rotterdam Airport? Hoe pak je dit het beste aan? Er is goed nieuws, je kunt snel en makkelijk verschillende aanbieders van parkeerplaatsen met elkaar vergelijken. Maar waar moet je zoal op letten als je een parkeerplaats boekt, zitten er addertjes onder het gras of is alles zomaar even duidelijk? Wij helpen jou in dit artikel een eindje op weg!

Vergelijk en beslis

Van zodra je diverse aanbieders van parkeerplaatsen onderling gaat vergelijken, merk je gauw dat er hier en daar (kleine?) verschillen voorkomen. Stel dat je wil parkeren bij Eindhoven Airport. Hier zijn een heel aantal aanbieders van parkeerplaatsen aanwezig. Het eerste wat bij de boeking opvalt is natuurlijk het verschil in prijzen. Hoe komt dit? Dit komt omdat er een heel aantal factoren de prijs beïnvloeden. Bepaalde services zijn bij iedere aanbieder hetzelfde en daarvoor betaal je dan ook ongeveer hetzelfde tarief. Maar er zijn andere services die de aanbieders voorzien maar waar jij misschien niet per sé gebruik wilt van maken. Als je er geen gebruik van maakt, betaal je sowieso toch ergens mee aan de kosten van deze diensten. Wij zetten hier voor jou een aantal punten op een rijtje die de prijzen bepalen. Aan jou om te kiezen wat jij wel of niet wil!

Wat bepaalt zoals de prijzen van parkeerplaatsen bij luchthavens?

Het verschil in prijs moet ergens zitten. Bekijk daarom goed de details als je een boeking doet. Waar betaal je voor, wat krijg je voor je geld en wat wil je tenslotte zelf? Zo let je bijvoorbeeld op:

 • Ligt de parkeerplaats op loopafstand van het vliegveld of moet je een shuttle gebruiken? Een parkeerplaats op loopafstand is makkelijker en je bent sneller aan de vertrekhal. Maar een parkeerplaats op loopafstand zal duurder zijn dan een parkeerplaats op een afstand. Hoe dichter bij het vliegveld, hoe duurder de terreinen nu eenmaal zijn. Of kun je met je wagen naar de vertrekhal rijden en wordt je wagen naar een parkeerplek gereden? Dit is natuurlijk een super service, maar je betaalt dan wel voor de chauffeur die jouw wagen wegbrengt.
 • Is de parkeerplek 24 uur per dag geopend of zijn er bepaalde openingsuren? Misschien is het voor jou niet nodig dat je midden in de nacht je wagen kunt ophalen. Maar bedenk dat parkeerplaatsen die 24/24u open zijn, wel extra personeel nodig hebben. Ook al kom jij dan overdag je auto ophalen, toch betaal je ergens mee aan het personeel dat ’s nachts werkt.
 • Is de parkeerplek overdekt?
 • Zijn er bewakingscamera’s?
 • Is er, naast de bewakingscamera’s, ook nog extra bewakingspersoneel aanwezig?
 • Misschien wil je wel gebruik maken van een autowasserij zodat je bij aankomst in een piekfijne auto kunt stappen?
 • Zijn er restricties qua hoogte van je wagen?
 • Zijn er laadpalen voorhanden?
 • Ook kort of lang parkeren heeft vaak een invloed op de prijs van de parkeerplaats.


Je merkt dat er wel een aantal services zijn die jij niet zo belangrijk vindt of die je eigenlijk niet gebruikt. Hou hiermee rekening bij het boeken van je parkeerplaats.

Vragen staat vrij

Online een parkingplaats boeken is snel en makkelijk gebeurd. Maar het kan zijn dat je toch nog vragen of twijfels hebt. Blijf niet met je vragen zitten, maar stel ze gerust. Zo ben jij ook gerustgesteld en kun je je wagen met een gerust hart achterlaten. En je bent meteen eens tuk wijzer geworden voor een volgende keer dat je een parkeerplek wil boeken.

Bekijk zeker ook de beoordelingen

Heel wat reizigers gingen jou voor in het achterlaten van hun wagen bij parkeeraanbieders. Bekijk de beoordelingen. Deze beoordelingen zijn echter gegeven door mensen. Voor de ene zal bijvoorbeeld een 9 perfect betekenen, bij een andere persoon betekent een 9 dat er toch wel wat foutjes gebeurd zijn. Maar ze geven alvast een goede indicatie. En laat zeker ook jouw bevindingen na. Het kan helpen voor mensen die na jou hun wagen op een luchthaven willen achterlaten.

Wij wensen jou alvast heel veel succes bij het boeken van een parkeerplek aan een luchthaven. En we wensen jou een goede vlucht toe!