Nog beter je wagenparkbudget beheren? Het kan met shortlease!

Flexibiliteit, het is een woord dat dagelijks meerdere keren opduikt in de bedrijfswereld. Kort op de bal spelen, efficiënt werken, maximaal rendement… je noemt het hoe je het wilt. Het komt er op neer dat je met zo weinig mogelijk middelen toch zo veel mogelijk rendement haalt. Laat je wagenpark nu net een voorbeeld zijn van een grote hap in het bedrijfsbudget. Wagens kosten geld, daar kun je niet onderuit. Maar met de nodige creativiteit kun je het budget van je wagenpark een flink stuk naar beneden halen. Bekijk bijvoorbeeld een shortlease auto. Jij hebt ze nog niet in het mobiliteitsplan van je onderneming? Dan laten wij jou zien waarom je voor deze vorm van leasen kunt kiezen. Doe hier inspiratie op!

Waarom kiezen voor shortlease van wagens?

Je zult waarschijnlijk wel een hele reeks wagens binnen je onderneming hebben die je het hele jaar door nodig hebt. Denk aan je vaste medewerkers: vertegenwoordigers, techniekers die bij klanten gaan, bezorgers die voor jouw bedrijf werken, etc. Maar het gebeurt ook dat je slechts voor een beperkte tijd een of meerdere wagens nodig hebt. Denk aan tijdelijke projecten of wagens voor interim-arbeiders. Dan doe je gewoon een beroep op zakelijke shortlease en je kiest de wagen naar keuze.

Shortlease biedt heel wat voordelen

Naast het feit dat je niet voor een heel jaar, maar slechts voor een korte periode kunt huren, heeft shortlease nog heel wat andere voordelen.

  • Je kunt al vanaf de duurtijd van 1 maand leasen.
  • Je zit niet vast aan lange contracten.
  • Na de eerste maand is de opzegtermijn zeer kort, je kunt als het ware elke dag opzeggen.
  • Je krijgt telkens opnieuw de nieuwste wagens, de nieuwste technologie, de nieuwste uitstraling…
  • Je kunt eens een wagen uittesten waar je nog nooit mee gereden hebt. Denk bijvoorbeeld aan elektrisch aangedreven wagens.

Zet eens een medewerker in de bloemetjes, biedt hem een shortlease wagen

Wil jij graag eens een extraatje bieden aan een medewerker die iets speciaals voor de zaak heeft gedaan? Wat denk je ervan om hem eens een unieke shortlease wagen aan te bieden? Welke jongeman rijdt er niet eens graag in een superleuke BMW? Of welke secretaresse wordt eens niet graag verwend met een heuse luxe bedrijfswagen? Of zorg bijvoorbeeld binnen een team eens voor een pool-wagen die om beurt kan gebruikt worden? Dit kan een leuke incentive zijn. Het zijn slechts voorbeelden om eens iets unieks te doen voor je medewerkers dankzij een shortlease wagen. Wedden dat ze er nog jaren zullen over spreken?

Gerelateerd