1. Voordelen private lease
  2. Veilig op vakantie met het hele gezin
  3. Zorgeloos in de zomer op vakantie
  4. Welke laadpaal kan ik het beste gebruiken als ik zonnepanelen heb?
  5. De voordelen van tweedehands auto onderdelen kopen
  6. Hoe verkoop je je bestelwagen?
  7. Is de Peugeot 308 een goede gezinsauto?
  8. Waarom kiezen voor de Toyota Aygo?
  9. Gemakkelijk een auto financieren
  10. Welk E-bike motortype past het beste mij?
  11. Hoe kom je aan de duurste auto’s?
  12. Laden is de toekomst, lees hier waarom!
  13. 4 tips om te besparen op een private leaseauto
  14. Waarom de BPM voor een elektrische auto voordeliger is
  15. De voor- en nadelen van zakelijk leasen
  16. Zakelijk elektrisch leasen: hoe werkt dat?
  17. Opties die de moeite waard kunnen zijn
  18. Je leaseauto alleen zakelijk gebruiken
  19. Importeer je droomauto vanuit België!
  20. Kalk in het water, wat betekent dat voor jou?
  21. Hier vind je voordelige onderdelen voor (kampeer)auto
  22. Waarom een auto leasen?
  23. Elektrische auto verzekeren
  24. Wanneer zijn mijn remblokken aan vervanging toe?
  25. Auto stallen in de winter
  26. Belangrijkste voordelen van auto financiering
  27. Riva scooter kopen
  28. Alles wat u wilt weten over de EV-Box laadpaal
  29. Hier moet je rekening mee houden bij een SUV
  30. Ga volledig ecologisch met uw eigen laadpaal thuis
  31. Haal het meeste uit jouw wagen met chiptuning
  32. Het beste seizoen voor een ritje met de motor
  33. Tips bij het uitzoeken van een auto wanneer je een mobiliteitsbeperking hebt
  34. Intelligente tachograaf voor real-time truckbewaking op afstand
  35. Gebruik jij je auto van de zaak ook privé?
  36. Welke cryptocurrencies moet je de komende tijd in de gaten houden?
  37. Een kunststof of stalen dieseltank: welke tank is het meest geschikt voor jouw situatie?
  38. Fijnstofmeting in jouw garage, wat weet jij hierover?
  39. Hoe bereken je de premie voor je autoverzekering?
  40. Kiezen voor een goedkope laadkabel elektrische auto?
  41. De populairste Lexus occasions
  42. Jouw bedrijfsauto goed verzekeren
  43. Waarop letten bij het boeken van een parkeerplaats op de luchthaven?
  44. Wil je snel iets vervoeren? Kies dan de juiste koerierdienst!
  45. Nog beter je wagenparkbudget beheren? Het kan met shortlease!
  46. Een auto zakelijk leasen? Kies de meest efficiënte vorm van leasing!
  47. Het D-rijbewijs, wat moet je weten?
  48. Scooter in Flevoland kopen
  49. Het opzeggen van een ANWB abonnement
  50. Hoe beïnvloedt de kilometerstand de inruilwaarde van je motor?
  51. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een autoverzekering?
  52. Ga je een auto importeren? Hier moet je rekening mee houden!
  53. Fleetmanagement op zijn best, hoe realiseer jij dit?
  54. Kies je voor een nieuwe of tweedehands auto?
  55. Waar moet je op letten bij het kopen van een motor?
  56. Wat moet je weten voor je een auto of motor gaat importeren
  57. Herstellen van schade aan auto’s
  58. Wat zijn de verschillen tussen Nederlandse en buitenlandse taxi’s?
  59. Is doorrijden met een kapotte voorruit gevaarlijk?
  60. Ferrari, vlotte auto’s voor fanatieke autoliefhebbers
  61. Hoe blijven mijn velgen in topconditie?
  62. Hoe verdient de formule 1 geld?
  63. Waarom je nog niet moet investeren in een elektrische auto
  64. Tesla, het merk dat de auto-industrie veranderde
  65. Wat zijn de top elektrische auto’s van 2021 en 2022?
  66. Wat je kunt doen tegen doffe koplampen
  67. BMW: Van toen naar nu
  68. Waarom zijn formule 1 autos zo duur?
  69. De voordelen van een elektrische auto
  70. Hoe schaf je een auto aan?
  71. Hoe houd je je auto makkelijk schoon?
  72. Wat zijn de verschillen tussen de verschillende Formule klasses?

Blikopdeweg.nl, gevestigd aan Kovel 20, 5431 ST, Cuijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.blikopdeweg.nl
Kovel 20, 5431 ST, Cuijk

Persoonsgegevens die wij verwerken

Blikopdeweg.nl verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via blog@coveredinblue.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Blikopdeweg.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Blikopdeweg.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Blikopdeweg.nl volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • Blikopdeweg.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Blikopdeweg.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Blikopdeweg.nl) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Blikopdeweg.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende van persoonsgegevens: 7 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden

Blikopdeweg.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Blikopdeweg.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Blikopdeweg.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Blikopdeweg.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar blog@coveredinblue.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Blikopdeweg.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Blikopdeweg.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op.