1. Andere auto aanschaffen? Overweeg eens deze opties!
  2. Hoe maak je je tweedehands auto persoonlijk?
  3. Universele autogordel: één maat voor alle automerken
  4. Voorbereidingen voor de vakantie
  5. Voertuigen Zonder Rijbewijs – Gids voor Elektrische Mobiliteit
  6. Dit zijn de vetste motorraces in Nederland en omgeving
  7. Een Occasion Aanschaffen en de Juiste Autoverzekering Kiezen
  8. Veilig op weg: essentiële tips voor de motorrijder
  9. De voordelen van duurzaam rijden: tips voor een milieuvriendelijk verkeer
  10. Nieuwe auto op het oog, maar weet je nog niet hoeveel belasting je moet betalen? Dit zijn 4 tips om de bpm aangifte te doen
  11. Geniet van een frisse rit met Grace Mate Poppy
  12. Het nut van een uitzendbureau in de automotive branche
  13. Een autoverzekering afsluiten regel je gewoon online
  14. Kun je rijden zonder rijbewijs? Ontdek alles over de 45 km auto en brommobiel
  15. Waar moet ik op letten bij het kopen van vrachtwagenzeil?
  16. De 3 populairste compacte auto’s (2024)
  17. Een auto huren in Enschede en Den Bosch
  18. De 9 Voordelen van het Leasen van een Leaseauto: Gemak, Flexibiliteit en Kostenbeheersing
  19. Hoe kom je op een nette manier van je sloopauto af?
  20. Voetbal & Beauty
  21. Elektrische auto opladen versus tanken: de voor- en nadelen op een rij
  22. De sleutel tot succes voor je auto theorie-examen
  23. Alles wat je moet weten over een letselschade advocaat
  24. Marc Bolderman: ‘Een familiebedrijf is prachtig, maar je wilt ook iets zelf doen’
  25. Veiligheidssystemen in auto’s: een overzicht
  26. Dit zijn de redenen om een bedrijfsauto financieel te leasen
  27. Wat is mijn huis waard? Verschillende methoden om de waarde van je woning te ontdekken!
  28. De milieuvoordelen van elektrische fietsen: duurzaamheid op twee wielen
  29. Vrijheid op wielen: een camper huren in Amerika of Canada
  30. 4 redenen voor het maken van een Europese roadtrip
  31. Load balancing voor elektrische auto’s: wat is het
  32. Scheur met een toffe mini blik over de weg!
  33. De voordelen van het bijhouden van een rittenregistratie voor bedrijven
  34. Autorijders opgelet: 5 tips voor het tanken van je auto
  35. Peugeot Dealer
  36. Helmplicht voor snorscooters; waar moet je rekening mee houden?
  37. Transport naar Italië: omvangrijk en belangrijk voor de handel
  38. Shortlease: interessant om meerdere redenen
  39. BHV in het bedrijfsleven: essentieel voor de veiligheid op de werkvloer
  40. Wat is het verschil tussen zakelijk en privé rijden?
  41. Snel je rijbewijs nodig? Nationale Rijschool Dordrecht!
  42. Voertuigenverplichtingen voor auto’s in Nederland
  43. Goede zorg voor een nieuwe auto
  44. Een eerste auto kopen? Dit moet je weten!
  45. All-season banden in de herfst
  46. Een laadpaal voor de deur van het complex, een goed idee?
  47. De voordelen van fleet management: waarom het onmisbaar is voor jouw wagenpark
  48. Voordelen private lease
  49. Veilig op vakantie met het hele gezin
  50. Zorgeloos in de zomer op vakantie
  51. Welke laadpaal kan ik het beste gebruiken als ik zonnepanelen heb?
  52. De voordelen van tweedehands auto onderdelen kopen
  53. Hoe verkoop je je bestelwagen?
  54. Is de Peugeot 308 een goede gezinsauto?
  55. Waarom kiezen voor de Toyota Aygo?
  56. Gemakkelijk een auto financieren
  57. Welk E-bike motortype past het beste mij?
  58. Hoe kom je aan de duurste auto’s?
  59. Laden is de toekomst, lees hier waarom!
  60. 4 tips om te besparen op een private leaseauto
  61. Waarom de BPM voor een elektrische auto voordeliger is
  62. De voor- en nadelen van zakelijk leasen
  63. Zakelijk elektrisch leasen: hoe werkt dat?
  64. Opties die de moeite waard kunnen zijn
  65. Je leaseauto alleen zakelijk gebruiken
  66. Importeer je droomauto vanuit België!
  67. Kalk in het water, wat betekent dat voor jou?
  68. Hier vind je voordelige onderdelen voor (kampeer)auto
  69. Waarom een auto leasen?
  70. Elektrische auto verzekeren
  71. Wanneer zijn mijn remblokken aan vervanging toe?
  72. Auto stallen in de winter
  73. Belangrijkste voordelen van auto financiering
  74. Riva scooter kopen
  75. Alles wat u wilt weten over de EV-Box laadpaal
  76. Hier moet je rekening mee houden bij een SUV
  77. Ga volledig ecologisch met uw eigen laadpaal thuis
  78. Haal het meeste uit jouw wagen met chiptuning
  79. Het beste seizoen voor een ritje met de motor
  80. Tips bij het uitzoeken van een auto wanneer je een mobiliteitsbeperking hebt
  81. Intelligente tachograaf voor real-time truckbewaking op afstand
  82. Gebruik jij je auto van de zaak ook privé?
  83. Welke cryptocurrencies moet je de komende tijd in de gaten houden?
  84. Een kunststof of stalen dieseltank: welke tank is het meest geschikt voor jouw situatie?
  85. Fijnstofmeting in jouw garage, wat weet jij hierover?
  86. Hoe bereken je de premie voor je autoverzekering?
  87. Kiezen voor een goedkope laadkabel elektrische auto?
  88. De populairste Lexus occasions
  89. Jouw bedrijfsauto goed verzekeren
  90. Waarop letten bij het boeken van een parkeerplaats op de luchthaven?
  91. Wil je snel iets vervoeren? Kies dan de juiste koerierdienst!
  92. Nog beter je wagenparkbudget beheren? Het kan met shortlease!
  93. Een auto zakelijk leasen? Kies de meest efficiënte vorm van leasing!
  94. Het D-rijbewijs, wat moet je weten?
  95. Scooter in Flevoland kopen
  96. Het opzeggen van een ANWB abonnement
  97. Hoe beïnvloedt de kilometerstand de inruilwaarde van je motor?
  98. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een autoverzekering?
  99. Ga je een auto importeren? Hier moet je rekening mee houden!
  100. Fleetmanagement op zijn best, hoe realiseer jij dit?
  101. Kies je voor een nieuwe of tweedehands auto?
  102. Waar moet je op letten bij het kopen van een motor?
  103. Wat moet je weten voor je een auto of motor gaat importeren
  104. Herstellen van schade aan auto’s
  105. Wat zijn de verschillen tussen Nederlandse en buitenlandse taxi’s?
  106. Is doorrijden met een kapotte voorruit gevaarlijk?
  107. Ferrari, vlotte auto’s voor fanatieke autoliefhebbers
  108. Hoe blijven mijn velgen in topconditie?
  109. Hoe verdient de formule 1 geld?
  110. Waarom je nog niet moet investeren in een elektrische auto
  111. Tesla, het merk dat de auto-industrie veranderde
  112. Wat zijn de top elektrische auto’s van 2021 en 2022?
  113. Wat je kunt doen tegen doffe koplampen
  114. BMW: Van toen naar nu
  115. Waarom zijn formule 1 autos zo duur?
  116. De voordelen van een elektrische auto
  117. Hoe schaf je een auto aan?
  118. Hoe houd je je auto makkelijk schoon?
  119. Wat zijn de verschillen tussen de verschillende Formule klasses?

Blikopdeweg.nl, gevestigd aan Spinding 5, 5431 SN, Cuijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.blikopdeweg.nl
Spinding 5, 5431 SN, Cuijk

Persoonsgegevens die wij verwerken

Blikopdeweg.nl verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via blog@coveredinblue.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Blikopdeweg.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Blikopdeweg.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Blikopdeweg.nl volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • Blikopdeweg.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Blikopdeweg.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Blikopdeweg.nl) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Blikopdeweg.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende van persoonsgegevens: 7 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden

Blikopdeweg.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Blikopdeweg.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Blikopdeweg.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Blikopdeweg.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar blog@coveredinblue.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Blikopdeweg.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Blikopdeweg.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op.